Kız Kur'an Kursumuz için Kermes düzenlendi.

Dün açılışının gerçekleştirildiği kermes beklenenin üzerinde ilgi gördü.

Tarih  Tarih : 16 Nisan 2010, 10:42

Elde edilecek gelirin Kur’an Kurslarının ihtiyaçlarında kullanılmak amacıyla Merkez Kız Kur’an Kursu bayan öğreticileri tarafından Kutlu Doğum Haftası Ekinlikleri kapsamında kermes düzenlendi. 15 Nisan Perşembe günü açılışının gerçekleştirildiği kermes beklenenin üzerinde ilgi gördü.

Açılışını Ünye Kaymakamı Dr. Osman Günaydın, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, Ak Parti Ünye İlçe Başkanı Ahmet Çamyar, İl Genel Meclis üyelerinden İl Daimi Encümeni Fahri Şahin,  gerçekleştirdiği kermeste Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu ve Ünye Kaymakamı Dr. Osman Günaydın’ın açılış konuşması yapmalarının ardından kermesin açılışı yapıldı.

İlçe müftümüz Mustafa Bilgiç, Ünye Merkez Kız Kur’an Kursu hocaları tarafından Kutlu Doğum Haftası Ekinlikleri çerçevesinde  düzenlenen kermesin gelirinin tamamının Kur’an Kurslarının ihtiyaçlarını karşılamak için kullanılacağını belirtti.

Kız kuran kursu yöneticisi Ayşe Ateş, kur’an kursu öğreticileri Fatma Taşkın, Asiye Kapıcıoğlu, Zatiye Ertekin, Zeki Uysal, Atiye Dönmez, Suzan Güner, Kamile Uygur, Emine Yıldız, Gülizar Koç, Hatice Kırım, Aliye Altun, Soysal Camii Kuran Kursu Yöneticisi Zübeyde Yıldız, 100. Yıl Kuran Kursu Yöneticisi, Taşbaşı Camii Kur’an Kursu Yöneticisi Rukiye Arslan’ın tertip ettiği kermes pasta, börek, tatlı ve dolma çeşitleriyle 15 – 25 Nisan tarihleri arasında Ünyeli hayırsever vatandaşların damaklarına hitap edecek.

Kermes hükümet caddesi  eski Nazar Giyimin olduğu yerde bir hafta boyunca devam edecek...

Bu habere toplam 1 yorum yazılmıştır.

Mustafa TEPE [ 13 Mayıs 2010, 20:42 ]
Geçde olsa kermes ile ilgili yazıyı okudum. Kermesi de ziyaret ettim çok güzel yazınızda 100. yıl K.K.Öğreticisinin ismini(Suriye AYDIN) unutulmuş bizraz daha dikkat edilmesi gereğini duydum emeği geçenlerden Allah (cc) razı olsun. Selam ve sevgilerimle.

Yorumların tamamını okumak için tıklayın.