Müftümüz'ün Kayınvalidesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Tarih  Tarih : 27 Nisan 2012, 14:54

Müftümüz’ün Kayınvalidesi Son Yolculuğuna Uğurlandı

Müftümüz Aydın YIĞMAN'ın kayınvalidesi Sevim ÖZDEN uzun süredir  diyaliz  hastasıydı. Müftümüzün kayınvalidesi bu hafta başında rahatsızlanarak hastaneye kaldırılmıştı. Sevim ÖZDEN Kaldırıldığı hastanede geçtiğimiz Çarşambamba günü  yaşam mücadesini kaybetti

Müftülüğümüz personelleri de müftümüz Aydın YIĞAMAN’ı bu acılı gününde yalnız bırakmadı. Müftülük daire personeli ve din görevlilerinden oluşan bir grup Ünye Cumhuriyet Meydanından  Perşembe sabah 8:00 ‘de  hareket edip  Amasya Taşova’ya ulaştılar. Kendisini yalnız bırakmayan personellerinin taziyelerini kabul eden müftümüz bir hayli üzgündü.

Cenaze, öğle namazına yakın Taşova Müftülüğüne bağlı Merkez Cami’ye götürüldü. Namaz öncesinde cenazeye katılan ve namaz için gelen cemaate İmam Hatibimiz Nurettin Doğancı  vaazı nasihatte bulundu. Kılınan Öğle namazının ardından Müftümüz Aydın YIĞMAN kayınvalidesinin cenaze namazını kıldırdı. Namaz sonrasında yapılan duanın ve alınan helalliğin ardından defin işlemi için Aşağı Baraklı Beldesine götürüldü. Müftülüğümüz personellerinin okumuş olduğu Kur’an-ı Kerimin ardından yapılan dua ile defin işlemi  sona erdi.

Merhume Allah’tan rahmet, Müftümüz ve ailesine sabrı cemil, kederli ailesine ve yakınlarına başsağlığı diliyoruz.